ΚΡΗ. ΓΑΛ .Π. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ




Εμπόριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων - Αντιπρόσωπος
Παπανικολάου 11, Ηράκλειο - Κηπούπολη, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γάλα & Προϊόντα Γάλακτος
 ΤΗΛ. 2815107535.6983800205




Η ΚΡΗ. ΓΑΛ .Π. ΜΟΝ. ΙΚΕ ιδρύθηκε και αντιπροσωπεύει μία ευρεία γκάμα  προϊόντων

Χάρις στο όραμα, την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και τις υπηρεσίες της, μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστές εταιρείες, καθώς και πολλά άλλα επιλεγμένα σημεία λιανικής.



Η ΚΡΗ. ΓΑΛ .Π. ΜΟΝ. ΙΚΕ.  Πάντα κοντά στον πελάτη, έχει την δυνατότητα να εκτελεί διανομή των παραγγελιών στον χώρο σας μέσα από το ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεών του. Συγκεκριμένα είμαστε σε θέση να εκτελούμε διανομές στις περιοχές σας.



Είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα μας που συμμετέχουν και ενισχύουν το κύρος και την αξία της Κρητικής Μεσογειακής Διατροφής.
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό της



Διαθέτει εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία που εγγυώνται την άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
Τροφοδοτούμε τους πελάτες μας μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών.


Στόχος μας η σταθερή και άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του καταναλωτικού μας κοινού στις πιο προσιτές τιμές και η εγκαθίδρυση ολοένα και περισσότερων διαυγών συνεργασιών στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά καθιστώντας την

ΚΡΗ. ΓΑΛ .Π. ΜΟΝ. ΙΚΕ  μία συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση.


Με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για τους καρπούς της κρητικής γης έχουμε ως αποστολή να παραδόσουμε στο τραπέζι σας προϊόντα αψεγάδιαστης ποιότητας, αναλλοίωτης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας. Αυτό εξασφαλίζεται μέσα από συνεχείς εργαστηριακούς ελέγχους των παρτίδων αλλά και από τον ελέγχο ποιότητας όλης της γκάμας των προϊόντων μας και της σωστής λειτουργίας της επιχείρησής μας από διεθνείς πιστοποιημένους φορείς.



Δραστηριοποιούμαστε με γνώμονα την ανταπόκριση στις συγκεκριμένες προδιαγραφές, κανόνες και συνθήκες, καθώς αυτές μεταβάλλονται ανάλογα με τις αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά, αλλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφάλειας, ποιότητας.



Η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς αλλά και νεότερους, δυναμικούς και φιλόδοξους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Οι άνθρωποί μας μοιράζονται την κοινή μας δέσμευση για υπηρεσίες ποιότητας προς τους πελάτες μας, το ίδιο πάθος για δημιουργικότητα και την αγάπη για τη δουλειά μας.




ΚΡΗ. ΓΑΛ .Π. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Εμπόριο Γαλακτοκομικών Προϊόντων - Αντιπρόσωπος

Παπανικολάου 11, Ηράκλειο - Κηπούπολη, 71307, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γάλα & Προϊόντα Γάλακτος
 ΤΗΛ. 2815107535.6983800205